Despre suferinţa fără margini produsă de ONG-uri criminale

 Oameni şi câini suferă împreună în oraşele Romaniei transformate în jungle periculoase de către ONG “protectoare de câini” care îi omoară lent pe aceşti câini prin înfometare şi frig, când ar putea să lase să se facă acest lucru fără dureri prin eutanasiere. Atitudinea  activiştilor pentru protecţia câinilor este una ipocrită, propaganda lor a fost una de natură să aducă multă suferinţă umană, multă teamă şi teroare pe străzile Romaniei. Ei au determinat înmulţirea numărului de câini maidanezi la un nivel astronomic. Fondurile publice (din banii noştri) se consumă, iar câinii se înmulţesc pe străzi, pe câmpuri, prin sate. Ei se sălbăticesc şi atacă chiar animalele domestice. ONG –urile caninofile se încarcă cu o uriaşă vinovăţie a crimelor comise sub protecţia lor.

Advertisements

3 Responses to Despre suferinţa fără margini produsă de ONG-uri criminale

 1. Miky says:

  ong-urile nu primesc fonduri europene pentru sterilizarea cainilor comunitari ,ci primariile , statul . Statul este de vina ca a mancat banii primiti si banii impozitati nefacandu-si treaba , sterilizand cateii! ong-urile salveaza cu banii proveniti din donatii ale iubitorilor de cani , diverse patrupede comunitare agresate de oameni – in cele mai crude moduri posibile- si apoi , organizeaza targuri de adoptie a acestor animale atat in tara cat si in strainatate! Rusine sa iti / va fie , celui / celei/celor care ai , ati creat aceasta porcarie de blog ! Nici macar nu aveti taria de caracter sa va afisati macar un pseudonim sau o poza!….

  • io says:

   Sa-ti fie rusine tie ca preferi sa fie muscati 10000 de bucuresteni pe an si iubesti mai mult ciinii. Esti mama ?
   Nu cred, altfel ai iubi mai mult copiii tai in locul ciinilor….
   Din cauza celor ca tine au murit atitia oameni sfasiati de maidanezi.

  • Oana Dragomir says:

   Spre exemplu “până în la finele lunii trecute, 6.756 de câini fără stăpân au fost capturaţi, dintre care 4.920 au fost adoptaţi de bucureşteni sau de ONG-uri.” Traducere: dragii ‘iubitori de animale’, adopta caini in ideea ca le salveaza viata si ii lasa pe strazi; astfel lasandu-i sa moara de foame, sa omoare si raneasca oameni, sa sperie copii de la locuri de joaca, marcand copilariii de ‘joaca pe afara’ si tranformandu-le in ‘ stai mama in casa ca sunt caini in parc ‘, torturand oameni care au fost muscati si acum tremura din fiecare incheietura la doar vederea unui caine, sa nu mai vorbim de sentimentele ce ii incearca cand trebuie sa mearga pe strada printre ei, in fiecare zi s.a.
   Dar da, hai sa convietuim cu cei 3952349235de caini din jurul nostru, sa ne crestem copiii cu ‘bau-bau’ care musca, pe strada, sa ne fie teama sa intram pe aleea dintre blocuri sau fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa cobori la o farmacie noaptea, ca stim cu totii ce te asteapta dupa/sub masina din parcarea de langa bloc etc. Ca na, iubim animalele – cand sunt responsabilitatea altora si ne-am nascut intr-o bula ce blocheaza realitatea.
   PS. Oamenii care agaseaza caini nu sunt un procent ridicat precum in state, la noi, cat o minoritate de persoane cu probleme. Dar un lucru e cert, nu toti oamenii sunt animale. Prefer astfel sa merg printre oameni pe strada, si nu printre animale.
   Comentez din punctul de vedere are unui bucurestean,Oamenilor, asta e orice mai putin o metropola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s